House in Los Remedios

The house is located in a characteristic building of the district of Los Remedios, in Seville.

The project seeks to respond to the program with as few partitions as possible to accentuate the sensation of amplitude.

A linear piece organizes the space and activates the areas through which you get inside, hiding the unneces-sary for the enjoyment of life.

This piece of furniture, in its linear path, becomes an element to cover the structure and is transformed into closets, shoe racks, or access doors to the different rooms.

With this action, we eliminate corridors and we increment living spaces.

A large sliding door allows the kitchen to be in continuity with the living room or to isolate itself in the moments of greatest culinary activity.

All the facilities are distributed in a way that you can take advantage of the generous height of these apartments in the district of Los Remedios in the daytime living areas and maximize their verticality.

The warm tone of the flooring, the temperature of the artificial lighting, the lacquered wood paneling and the continuity of the rooms characterize the space.




Este sitio web usa cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y recoger información sobre su navegación. Si pulsa "aceptar" o continua navegando consideraremos que admite el uso e instalación en su equipo o dispositivo. Encontrará más información en nuestra Política de Cookies.